Тръмп остана без думи след трите поражения на дебатите

Тръмп остана без думи след трите поражения на дебатите
The New Yorker
A A+ A++ A

Кандидат-президентът Доналд Тръмп заяви, че ще признае „честен изборен резултат“, но си запазва правото да оспори резултата, ако почувства, че той се окаже „съмнителен“.

В реч пред свои привърженици в град Делауеър, щата Охайо, той заяви: „Бих искал да обещая на всички мои избиратели, поддръжници и на всички граждани на САЩ, че напълно ще призная резултатите от тези велики и исторически избори, ако победя на тях“, пише БГНЕС.

Впоследствие той добави: „Разбира се, аз ще призная честните резултати, но си запазвам правото да ги оспоря и да се обърна към съда, ако резултатите бъдат съмнителни“, отбеляза кандидатът на Републиканската партия. “

На вчерашния трети и последен телевизионен дебат със съперничката му Хилари Клинтън претендентът за Белия дом отказа предварително да признае резултатите от изборите. На напомнянето от страна на водещия, че неговият кандидат за вицепрезидент Майкъл Пенс обяви, че няма да оспорва изборните резултати, Тръмп отговори: „Ще проуча този въпрос, ще видя. Засега ще взема пауза и ще ви оставя в неведение“. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници