Камерън ще пише автобиографична книга

Камерън ще пише автобиографична книга
IBTimes UK
A A+ A++ A

Бившият премиер на Великобритания Дейвид Камерън ще посвети следващата година на написването на автобиографична книга, в която ще разкаже за премиерските си години, съобщи телевизия „Скай нюз”.

Книгата ще разкаже за участието на Камерън в събития, сред които референдума за независимост на Шотландия, Брекзит, военната операция в Сирия и бомбардировките в Либия. Камерън обяви, че ще опита да сподели какво го е карало да взима решения, какво смята за успех и какво за поражение, информира БГНЕС.

„С нетърпение чакам кога ще ми се удаде възможност да дам обяснение на тези решения, които вземах и да разкажа защо съм го направил. Ще бъда честен когато говоря за това, кое проработи и кое не”, казва бившия премиер за „Скай нюз”.

Дейвид Камерън инициира референдума за излизане на Великобритания от ЕС (Брекзит), но подаде оставка, след като резултатите бяха срещу неговата позиция и Великобритания гласува за Брекзит. Преди това той успя да убеди повечето шотландци да не гласуват на своя референдум за излизане от Великобритания.

Засега заглавието на книгата не е уточнено, но издателят очаква тя да се появи през 2018 година. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници