Дерменджиев: И двата мача с Арсенал имат висока стойност. Това е футболът - игра на голове

Дерменджиев: И двата мача с Арсенал имат висока стойност. Това е футболът - игра на голове
Източник: Народен спорт
A A+ A++ A

 

„Бяхме близо, но това е футболът – игра на голове. Мисля, че и двата мача, които изиграхме с Арсенал имат висока стойност. Ние сме отбор, който излиза и играе футбол. Аз съм доволен от моите футболисти и им благодаря за представянето.” Това заяви старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев след драматичното поражение от Арсенал. Българският шампион изигра страхотен мач на „Васил Левски”, но в крайна сметка загуби с 2:3 от именития си съперник, предаде БГНЕС.

„При 2:2 имахме две чисти възможности за гол, но в крайна сметка не успяхме да реализираме и за жалост загубихме. Нашият стил е да атакуваме. Това не е хазартно поведение. Ние имахме ситуации, при които можехме да вкараме и да спечелим. Все пак играхме и срещу много класен отбор”, каза специалистът.

Относно изказването на капитана Светослав Дяков, който пое вината за загубата, след като сгреши при победния гол на Арсенал, Дерменджиев заяви: „В този отбор сме всички заедно и в загуба, и в победа. Изказването му говори за това какъв характер е той. Не всеки би го направил.”

„Още е рано да мислим за Базел. Факт, че те са ни пряк съперник за третото място. Ще направим всичко възможно да спечелим този мач. Двубоят ще е различен от този, но ние показахме, че Лудогорец може да се справи с напрежението. Вярвам, че българските зрители ще останат доволни и от този мач”, каза още наставникът на „орлите”. 

#Георги Дерменджиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници