Британецът Морган поведе в класирането на турнира по боулинг в София

Британецът Морган поведе в класирането на турнира по боулинг в София
Източник: Novsport.com
A A+ A++ A

 

Хадли Моргън от Великобритания игра много силно през деня и поведе във временното класиране на SOFIA INTERNATIONAL OPEN, който е най-силния международен боулинг турнир провеждан в България и на Балканите, предаде БГНЕС.

Моргън, който спечели миналогодишното издание в невероятен финал натрупа 220.2 точки и даде сериозна заявка за титлата и през 2016-та. Втори с 218.7 е Зоран Баняч от Хърватия, а трети шампиона на Румъния Виктор Думитреску с 217.8 пункта. От българските състезатели с най-предно класиране към момента е Явор Миланов. Той заема 8-мо място с 213.8. Веднага след него в подреждането е Диян Динев с 213.7.

От днес се включиха с големите фаворити и със сигурност турнира става много оспорван и интересен. Надпреварата ще бъде до 6 ноември и се провежда в новата боулинг зала JOY STATION в Студентски град, София. Участниците се борят за награден фонд от 55 000 евро. Той ще бъде разпределен между 56 финалисти от А група, 18 в Б група и много допълнителни парични награди.

По заявка за участие в турнира участие ще вземат над 240 състезатели от 28 държави, сред които представители от: Швеция, Финландия, Холандия, Дания, Великобритания, Ирландия,, Испания, Италия, Полша, Румъния, Гърция, Франция, Австрия, Швейцария, Словения и други. За първи път имаме заявено участие на състезатели от Пакистан, както и много участници – водачи в Европейската ранглиста при мъжете и жените. 

#Хадли Моргън #SOFIA INTERNATIONAL OPEN #JOY STATION

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници