Слави Трифонов: Гласовете за референдума не са бюлетини. Това са 3 млн. човешки съдби

Слави Трифонов: Гласовете за референдума не са бюлетини. Това са 3 млн. човешки съдби
Източник: Vesti.bg
A A+ A++ A

 

„Тези над 3 милиона души, които са гласували за референдума, не са бюлетини. Изумително е, че над 3 милиона са решили да гласуват на този референдум. Техният вот е една изключителна отговорност“. Това заяви Слави Трифонов, предаде БГНЕС.

„Дали ще направя партия, това зависи от обстоятелствата от тук нататък. Ще направя това, което е необходимо“, добави той. Иво Сиромахов заяви, че 50% от хората, които са излезли днес, са пуснали бюлетина на референдума. „Това е огромна енергия“, каза той. „Всички ще имаме полза от това, че в България ще има референдуми и пряка демокрация. Референдумът е на път да успее“, добави Сиромахов.

Според него изборите днес са организирани по изключително некадърен начин с огромни опашки пред избирателните секции. „Това е още един аргумент в полза на електронното гласуване. Ако имахме такова гласуване, нямаше да има опашки“, смята Сиромахов.

Той благодари на всички, които са участвали на референдума, независимо от техния вот, както и на хората, които са участвали в неговата подготовка. 

#Слави Трифонов #референдума

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници