Маги Халваджиян и Слави се скарали преди 12 г. заради... (ВИДЕО)

Маги Халваджиян и Слави се скарали преди 12 г. заради... (ВИДЕО)

Стоп кадър/ YouTube

A A+ A++ A

Телевизионният продуцент Магърдич Халаваджиян беше специален гост в последния епизод на спортния подкаст „Код Спорт“, където сподели интересни моменти от своя живот и кариера.

Водещите не пропуснаха да зададат въпроси за отношенията му със звездата Слави Трифонов, които през годините са преминали през различни етапи. Халаваджиян разказа за 12-годишния период на тяхната колаборация и обясни причините за разрива между тях.

„Слави реши, че умишлено съм направил предаване с дуети“, сподели Маги, спомняйки си ситуация от миналото.

През 2008 година, Слави се отдалечи от БТВ и се присъедини към Нова, за да води музикалното шоу "Пей с мен". Тогава той се обърнал към Халаваджиян с искане да му отстъпи Рачков за водещ на предаването.

„Рачков в момента водеше "Господари на ефира" и аз му казах на Слави: „Добре. Аз ще ти дам Рачков, но ти ми дай Краси Радков“.

Слави обаче отказал и размяната не се случила. По-късно, от БТВ се обадили на Халаваджиян с предложение за благотворително шоу, в което известни личности биха участвали в дуети.

„От този момент Слави реши, че всъщност аз съм му откраднал идеята за предаване с дуети. Но това не беше вярно“, поясни арменецът.

В последствие Маги опитал няколко пъти да се свърже със Слави, но без успех. Това причинило прекъсване на отношенията между тях.

„Ако бяхме успели да се срещнем, щях да му обясня, че това са просто фантазии и няма основание за тях. Обаче и двамата сме твърдоглави“, заключи Халаваджиян.

#Маги Халваджиян #Слави Трифонов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници