Каракачанов: Сблъсъците между мигрантите в "Овча Купел" доказаха, че е време за масовото им депортиране

Каракачанов: Сблъсъците между мигрантите в "Овча Купел" доказаха, че е време за масовото им депортиране
Източник: DarikNews.bg
A A+ A++ A

 

Всички нелегални имигранти от центровете в София незабавно да бъдат изселени от града в лагер от затворен тип, поиска Красимир Каракачанов. Поводът е потвърдената от органите на реда информация за масов бой между араби в центъра за мигранти в „Овча Купел“.

От патриотичния фронт коментираха, че това положение отдавна е нетърпимо и властта трябва да разбере, че нелегалните имигранти трябва да се преместят веднага извън столицата. Отделно от това е време да започне масовото депортиране на иракчани, афганистанци и пакистанци, които представляват вече над 70% от мигрантите.

Красимир Каракачанов каза още, че днес арабите се колят помежду си, а утре ще започнат и масовите нападения над български граждани. По думите му това са неконтролируеми маси от хора, чужди на нашите култура, правов ред и ценностна система. Затова мястото им е в затворени центрове за мигранти със строг пропускателен режим, а след това трябва да бъдат депортирани в страните, от които произхождат.

България не е и няма да бъде пристан за Азия и Африка. Всеки, който е влязъл нелегално, трябва да бъде депортиран обратно в държавата си по произход, гласи становището на обединените патриоти.

#Красимир Каракачанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници