Известни личности противници на Тръмп "разпродават" именията си

Известни личности противници на Тръмп "разпродават" именията си
marta-club.ru
A A+ A++ A

Жестока шега в деня преди президентските избори в САЩ си направиха с актрисата Барбара Стрейзънд, певицата Шер, актьора Самюел Джаксън и други звезди на шоу-бизнеса.

Всички знаменитости са противници на кандидата за президент от Републиканската партия Доналд Тръмп и публично обещаха, че ако той спечели, ще напуснат САЩ. В неделя в най-престижните квартали на Лос Анджелис, щата Калифорния, се появиха фалшиви обяви за продажба на именията на тези звезди във връзка с тяхното преместване в Канада, пише БГНЕС.

Рекламата бе измислена от уличния художник Сабо. Той сложи на плакати снимка на Тръмп като служител на престижната брокерска агенция за недвижими имоти "Сотбис" и снимки на знаменитостите. За достоверност са посочени за контакти художествена галерия в Бевърли Хилс, която отдавна е закрита, и несъществуващия уебсайт GTFOOH.today.

Обявите са залепени на гърба пейки, монтирани пред домовете на знаменитостите, сред които са също Брайън Кранстън, Нийв Кембъл, Ейми Шумър, певицата Майли Сайръс, сатирикът Джон Стюърт и други. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници