Румен Радев: Водихме една почтена кампания и доказахме, че демокрацията в България може да победи апатията и страха

Румен Радев: Водихме една почтена кампания и доказахме, че демокрацията в България може да победи апатията и страха
Източник: Канал 3
A A+ A++ A

 

Предстои всеки от политическите актьори да извърши своя анализ и много важно - да се държи отговорно. Това каза новоизбраният президент на републиката Румен Радев.

"Щастлив съм, че водихме една почтена кампания и доказахме, че в България може да се водят избор. За мен днес това е само началото. Съзнавам своята отговорност. Това е най-важната мисия в моя живот, да работя за една мирна, сигурна и благоденстваща Блгария. Нашата родина трябва да бъде дом за всички, нашите различия са богатството ни, а духовността, солидарността и гордостта са ншата спойка. Може да вървим напред, само ако вярваме в себе си. Тази победа е обящща за всички нас, които обичаме България и не се страхуваме от бъдещето. Продължаваме заедно", заяви президента.

 

Днес демокрацията в България победи апатията и страха. Въпреки блъфовете на властта за апокалипсис, вие гласувахте за промяна. Вотът даде отрицателна оценка на властта, на всички вече е ясно, че в България има нова политическа ситуация, в което няма нищо драматично, допълни Радев. 

 

#Румен Радев #демокрацията #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници