Вангелова и Екшибаровва играят полуфинал на двойки в Гърция

Вангелова и Екшибаровва играят полуфинал на двойки в Гърция
Източник: SportVox
A A+ A++ A

 

Ани Вангелова и Влада Екшибарова (Израел) ще играят на полуфинал на двойки на тенис турнира в Хераклион (Гърция) с награден фон 10 000 долара, след като победиха румънките Йоана Иван и Йоана Тоанчина с 6-3, 6-1 в среща от четвъртфиналите. В спор за място на финала те ще се изправят срещу първите поставени – Деспина Папамичал (Гърция) и Манон Арканьоли (Франция), предаде БГНЕС.

Елица Костова загуби от шестата в схемата Дона Векич (Хърватия) с 0:6, 2:6 в среща от първия кръг на турнира по тенис на WTA на твърди кортове от сериите "125К" във френския град Лимож с награден фонд 125,000 долара. Изабелла Шиникова също приключи участието си в турнира, след като отпадна от Луцие Храдецка (Чехия) след 3:6, 6:4, 0:6 след час и 41 минути игра. За участието си в първия кръг на турнира Костова и Шиникова ще вземат по 907 долара от наградния фонд и 1 точка за класацията на WTA.

Александрина Найденова отстъпи на топ поставената Киан Ван (Китай) с 0:6, 4:6 в среща от първия кръг на тенис турнира в Шънджън (Китай) с награден фонд 100,000 долара. Александър Донски, който започна участието си от квалификациите на тенис турнира в Хераклион (Гърция) с награден фон 10,000 долара, приключи участието си след загуба от Хуан Лисаритури (Испания) с 3:6, 7:6(8), 3:6 в среща от първия кръг на основната схема.

Карен Хачатрян и Юри Хачатрян, които получиха „уайлд кард“ за турнира, отпаднаха от руснаците Максим Малишев и Александър Малишев с 1:6, 1:6 в среща от осминафиналите на двойки на тенис турнира в Хамамет (Тунис) с награден фонд 10 ,000 долара. 

#Ани Вангелова #WTA

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници