ЦСКА-София не успя да победи като домакин новака Верея

ЦСКА-София не успя да победи като домакин новака Верея
БГНЕС
A A+ A++ A

Отборът на ЦСКА-София не успя да победи като домакин новака Верея в среща от 15-ия кръг на Първа лига, пише БГНЕС. Двубоят на стадион „Българска армия” завърши 1:1, а в неговия край феновете на „армейците” започнаха да скандират викове „оставка” отправени към старши треньорът на тима Едуард Йорданеску.

Иначе срещата започна отлично за домакините, които откриха резултата още в 8-ата минута чрез Патрис Бумал. След многоходова акция камерунският халф се оказа очи в очи с Караджов и с прецизен удар вкара за 1:0. До края на полувремето червените можеха да стигнат до втори гол, но с пропуски пред противниковата врата се отличиха Рубен Питно и Густаво Кулма.

След почивката домакините продължиха да доминират на терена, но така и не успяваха да удвоят аванса си. В 65-ата минута техните пропуски бяха наказани от бившия футболист на „армейците” Момчил Цветанов, който възстанови равенството след груба грешка на Георги Китанов. В оставащите минути до края играчите на ЦСКА-София опитаха да вкарат победно попадение, но с добрите си изяви Иван Караджов опази вратата си. Така за втори път през сезона старозагорският тим успя да вземе точки от „червените”. По-рано през кампанията в Стара Загора верейци победиха с 1:0, записвайки първата си победа в родния елит.

След днешното равенство ЦСКА-София заема петата позиция с 25 точки, докато Верея е седми с 19. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници