Мениджърът на Ман Сити посочи отборите, които ще спорят за титлата във Висшата лига

Мениджърът на Ман Сити посочи отборите, които ще спорят за титлата във Висшата лига
Back-Post.com
A A+ A++ A

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола посочи кои според него ще са отборите, които ще спорят за титлата във Висшата лига до края на сезона. Сред изброените тимове испанският специалист посочи и градския съперник Юнайтед, който въпреки колебливите изяви през кампанията все още остава в борбата за първото място, пише БГНЕС. След вчерашното домакинско равенство с Уест Хям, „червените дяволи” изостават на 11 точки от лидера Челси.

„Ако трябва да съм честен борбата ни за титлата ще е с Челси, Ливърпул, Арсенал, Тотнъм и Манчестър Юнайтед. През тази година шампионатът е непредсказуем и най-вероятно ще бъде решен в последните два или три месеца”, заяви Гуардиола.

След 13 изиграни кръга Сити заема третата позиция в подреждането с 30 точки, изоставайки единствено от Ливърпул и Челси. „Изиграхме осем тежки срещи в Шампионската лига – това са с осем мача повече от Челси и Ливърпул, които не играят в Европа. Но въпреки това сме близо до тях в класирането. Това е и основната причина да съм доволен от представянето ни през първата част на сезона”, допълни още испанецът.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници