Кубрат Пулев: Ще бъда концентриран, за да победя

Кубрат Пулев: Ще бъда концентриран, за да победя
БГНЕС
A A+ A++ A

„Напрежение винаги има, но аз имам достатъчно опит както на аматьорския, така и на професионалния ринг. Това, което е важно е да бъда пределно концентриран, за да мога да си изпълня задачата си – а тя е победата.” Това заяви българският боксьор Кубрат Пулев на официалната пресконференция преди двубоя му със Самюел Питър, пише БГНЕС. Сблъсъкът за интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA) в тежка категория ще се проведе на 3 септември (събота) в столичната зала „Арена Армеец”.

„Подкрепата на публиката ще е от голямо значение, защото това ти дава още повече енергия. Чувствам се готов. Подготовката ми премина добре, специализирано за този противник. Смятам, че съм подготвен и мисля да го покажа на ринга.” Относно предстоящия си съперник и неговите качества Пулев заяви: „Той е добър боксьор. Аз обаче смятам че съм по-добрият, по-класният от двамата и ще спечеля."

"С решаващо значение за победата ще е всеки един аспект от двубоя. Боксът е комплексен спорт, всичко е важно – психическата и физическата подготовка, бързината, силата, стратегията. Имам достатъчно добър баланс, за да съм пръв в тази битка. Тренирам от доста време за този мач и физическата част и спаринговата част бяха добре изпълнени от мен”, допълни още българският боксьор.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите