Защо Кубрат Пулев не иска да се ожени за Андреа?

Защо Кубрат Пулев не иска да се ожени за Андреа?
Razkritia.com
A A+ A++ A

Фолкдивата Андреа още доста ще трябва да почака, за да вземе желената от нея фамилия Пулева. Интерконтиненталният шампион по бокс в тежка категория Кубрат Пулев се е зарекъл да не минава под венчило, докато не слезе окончателно от ринга, а причината за решението му е предсказание на туркиня, че доведе ли жена у дома си, мигом ще се срине от боксовия Олимп, пише sporta.bg.

Миналия уикенд ергенът Кубрат Пулев завоюва поредния си успех. В първия си мач като професионалист пред българска публика Кобрата хвърли в екстаз препълнените трибуни на "Арена Армеец", като смаза от бой Нигерийския кошмар Самюел Питър. На родния исполин му бяха нужни три рунда и точно 9 минути, за да се окичи с пояса на Интерконтинентален шампион на WBA. Кубрат обезсърчи опонента си с технически нокаут веднага след третия рунд, като окървавеният в лицето Питър се отказа заради контузия в лакътя.

Вече повече от десет години, откакто Андреа и Кубрат са заедно, блондинката тръпне в очакване боксьорът да я отведе в гражданското и да доведе до края предложението за брак, което й отправи още в началото на любовта им. В родата на бившата манекенка също вече всички са изнервени и кършат ръце да не би дъщеря им да си остане стара мома, понеже често след толкова дълги връзки без развръзка, прекаленото чакане и празни надежди понякога просто убиват чувствата между двамата партньори. "Не сме против брака и семейството, но искаме да настъпи точният момент. Нашите роднини също постоянно ни питат, направо вече са се отчаяли", сподели Андреа дни преди боя на Кобрата, а по-прозорливите разтълкуваха в думите й собственото й отчаяние от семейния й статус или по-скоро от липсата на такъв.
 
Прочетете повече за причините Кобрата да отказва брак ТУК.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници