Избраха Питбула за спортист №1 на Варна за 2016-та

Избраха Питбула за спортист №1 на Варна за 2016-та
Източник: Спътник
A A+ A++ A

Световният шампион по кикбокс за професионалисти – Владимир Вълев – Питбула, стана спортист №1 на Варна за 2016 г. Боецът спечели пояса на WAKO PRO при професионалистите в К-1 на 25-ти ноември в Москва, където победи руснака Максим Колпак. Треньори на световния шампион са Краси Димов и Добромир Иванов. Питбула получи своята награда от кмета на Варна Иван Портних. През ноември Владо Вълев взе и почетен знак на кмета с лента за световната титла, пише Труд.

„Радвам, че тази вълнуваща церемония се провежда в Юнашкия салон, който –  с общи усилия, успяхме да възродим – като облик и дух. Уважаеми спортисти, уважаеми треньори и спортни деятели, скъпи приятели, благодаря Ви, че прославихте Варна на олимпийски, световни, европейски и републикански първенства, че ни дадохте изключително много поводи да се гордеем с Вас през тази година“, каза кметът Иван Портних.

„Благодаря на моя екип за подготовката – на Краси Димов и Добромир Иванов, които се погрижиха това да стане. Благодаря на всички за подкрепата, благодаря на кмета, на общината и на всички приятели“, заяви след награждаването Питбула.

#Юнашкия салон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници