Слабо съдийство беляза срещата между Барселона и Атлетик Билбао за Купата на краля

Слабо съдийство беляза срещата между Барселона и Атлетик Билбао за Купата на краля
Източник: www.hatrik.net
A A+ A++ A

Каталунските издания в Испания се оплакаха от слабо съдийство по време на срещата между "Барселона" и "Атлетик" Билбао от осминафиналите за Купата на краля. Според "Спорт" и "Марка", реферът не е отсъдил две чисти дузпи за "червено-сините", съобщи bTV, цитирана от 24 часа.

Първата ситуация, която дискутират изданията, се случи в 19-та минута. Тогава вратарят на "Атлетик" закъсня с отиграването си и удари Жерар Пике в наказателното поле. Съдията обаче остана безмълвен. В добавеното време на първото полувреме защитникът Чаби Ечейта направи грубо влизане в краката на Неймар в наказателното поле на "Атлетик", но въпреки буйните протести на играчите на "Барса", дузпа не последва. Реферът обаче показа два червени картона за "баските" - Раул Гарсия и Итураспе догледаха мача извън терена заради нарушения.

Това обаче не омилостиви каталунските привърженици, които обявиха действията на съдията като кражба. В крайна сметка победител в срещата стана "Атлетик" Билбао. Баските се наложиха над каталунците с 2:1. Реваншът между двата тима ще бъде на 11 януари и ще бъде предаван пряко по bTV Action.


#Барселона #Атлетик

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници