Григор ще мери сили с австралиец в понеделник

Григор ще мери сили с австралиец в понеделник
Източник: Канал 3
A A+ A++ A

Григор Димитров започва участието си на Australian Open срещу представителя на домакините Кристофър О’Конъл, стана ясно клес тегленето на жребия в Мелбърн. Първият за годината турнир от "Големият шлем" започва в понеделник, а българинът, който преди десет дни в Бризбън спечели първия си турнир от година и половина, вероятно ще играе във вторник рано сутринка, пише 24 часа.

Той е в долната половина на таблицата, а това означава, че ако всичко за него върви по план, го чака евентуален двубой със световния №2 Новак Джокович на 1/8-финал Във втори кръг съперник на най-добрия български тенисист ще бъде победителят от мача Хьон Чунг - Ренцо Оливо, а след това вероятно ще предстои сблъсък с Ришар Гаске преди потенциалния двубой с шампиона от миналата година Новак Джокович.

Сърбинът, който се стреми да добави към сметката си титла №7 от този турнир, обаче има не особено лесната задача да отстрани на старта  срещу полуфиналиста от 2009 г. Фернандо Вердаско, срещу когото трябваше да спасява 5 мачбола миналата седмица в Доха, а в трети кръг да играе с Пабло Кареньо Буста или намиращия се в доста добра форма Кайл Едмънд.


#Мелбърн #Големият шлем #Новак Джокович

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници