Мелания иска 150 милиона обещетение от Daily Mail

Мелания иска 150 милиона обещетение от Daily Mail
Facebook
A A+ A++ A

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп "скочи" на жълтите писания по нейн адрес. Бившата манекенка ще потърси отговорност на британското издание Daily Mail в съда заради обида. Тя иска обезщетение от 150 милиона долара за нанесени морални щети, защото в една от публикациите си от миналата година вестникът твърдял, че тя е работила като компаньонка през 90-те години на миналия век, информира iNews.bg.

Искът вече е подаден в съд в Ню Йорк от адвоката на милиардерската съпруга Чарлз Хардър. В него се казва, че твърденията на вестника са "злонамерени и нанасящи ущърб" на първата дама.

Припомняме, че недоказаната информация за заниманията на Мелания от миналото се появи по време на предизборната кампания. Освен в британското издание, новината, че е била компаньонка, излезе и в блога на 71-годишния Уебстър Тарпли. Още тогава г-жа Тръмп подаде иск в щата Мериленд, но магистратите там го отхвърлиха, защото случаят бил извън юрисдикцията им.

Последва втори иск, който приключи с победа за Мелания, но тя се изразяваше в споразумение между нея и Уебстър. Двамата се разбраха блогърът да ѝ плати солидна сума. Мъжът публикува, също така, и изявление, в което призна, че е качил невярна и оклеветяваща информация за Мелания Тръмп.

 

 

 

#Мелания Тръмп #обещетение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници