Дневен хороскоп за 4-ти март

Дневен хороскоп за 4-ти март
Източник: Sanovnik.bg
A A+ A++ A

ОВЕН

Очакват ви препятствия, ако искате с всичко и навсякъде да успеете. По-добре се научете, как да преодолявате трудностите, в семейния си живот. Заемете се с текущите си дела, които, ще ви донесат максимално удоволствие и полза. Това може да бъде интересно хоби, чат с приятели, или отдих на открито, съветват астролозите.

ТЕЛЕЦ  

Трябва да бъдете внимателни при извършването на всякаква работа. Оставете колата днес - възможни са аварии и глоби. Опитайте се да, откриете душата си на човек, който искрено и от дълго време ви се доверява. Ако днес, започнете нещо голямо, то не трябва да оставате работата си на половина.

БЛИЗНАЦИ

Не се препоръчва да се отдавате на голямо пазаруване, особено ако не всичко е благоприятно във финансово отношение. Препоръчително е, да започнете диета, като премахнете от менюто си всичко, солено, мазно и високо-калорично. Във връзката с любимия е добре, временно да направите таймаут. Това ще ви помогне, да погледнете отстрани към много ситуации и съвместни проблеми.

РАК

Повишената активност и стремежа към печалба, може да ви навреди. Направете духовна трансформация, отидете в църква, почетете духовна литература. Физическа работа, може да подкопае здравето ви. Приоритет, трябва да ви бъдат, малките домашни задачи, както и комуникацията с близки, роднини и деца.

ЛЪВ

Не трябва да отказвате да помогнете на хората, които идват при вас за съвет. От вас очакват, повече искрени чувства и морална подкрепа, отколкото финансова. Препоръчително е също, да не се оттегляте в себе си, особено в средата на деня. Оптимизмът и гъвкавостта в поведението, ще ви помогне да разширите хоризонтите си и да завържете приятни запознанства.

ДЕВА

Ще почувствате, че пролетта е дошла, както по календара, така и в душата си. Топлината и нежността, ще идват от близките ви, така че споделете с тях същите чувства. Въпроси, свързани с недвижим имот, преместване и ремонти, ще се развиват успешно. Трябва, само да внимавате, когато подписвате документи.

ВЕЗНИ

По малко трябва да занимавате хората, с вашите подвизи и съвети. Не се натрапвайте на тези, които малко ви ценят и уважават. Настроението и самочувствието ви, изцяло ще зависи от вътрешното ви състояние. Дори и пролетното време, няма да бъде в състояние да ви вдъхнови и изпълни с положителни емоции, ако в душата ви е облачно и дъждовно.

СКОРПИОН

От това, доколко наистина направите оценка на възникващите ситуация, ще зависи много- професионалното ви развитие, финансите и настроението. При работа с хора, се опитайте да се държите тактично. Трябва повече време да прекарвате на открито. Укрепете здравето си и се пазете от настинки.

СТРЕЛЕЦ

Нищо ново и неочаквано днес, не предприемайте. Това може да се обърне в истинска катастрофа и да загубите пари. Препоръчително е, по-често да слушате вътрешния си глас, когато става дума за любов и запознанства. Тези чувства, може да бъдат както благородни и вдъхновяващи, така и сериозно да ви разочароват.

КОЗИРОГ

Днес ще ви трябва много търпение, за да оцелеете в конфликт с някой от колегите. Ако се успокоите и погледнете на нещата отстрани, ще намерите много минуси и във вашето поведение. За спорт и активност, денят не е добър, така че трябва да се ограничите с духовни практики и сутрешни упражнения.

ВОДОЛЕЙ

Събирайте повече информация, скоро ще ви потрябва за нова работа. Може да попаднете под влиянието на човека, който се занимава с машинации. Имайте предвид, че всеки финансов риск, може да се обърне в крах. За да избегнете изостряне на хронични заболявания, трябва да се обличате според времето, а не според настроението си.

РИБИ

Не си представяте живота без мечти и романтика, но днес е по-добре да живеете в реалността. Денят не е добър за запознанства и флиртове на работа. Благоприятно ще се развиват нещата, за тези, които са решили да си купят билет за чужбина. Вечерта, може да получите ценен подарък от далечен роднина, който неочаквано, ще ви дойде на гости.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници