БСП: Държавата праща цивилни горски на контрапротеста

БСП: Държавата праща цивилни горски на контрапротеста
Когато държавата започне да организира и контрапротестите, има нещо много сбъркано в основите на тази демокрация, заяви Михалевски. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Държавата призовава служители от държавните горски и ловни стопанства да присъстват в цивилно облекло на контрапротестния митинг в подкрепа на Закона за горите в сряда, обяви депутатът от Коалиция за България Димчо Михалевски.

„Сами разбирате, че когато държавата започне да организира и контрапротестите, има нещо много сбъркано в основите на тази демокрация“, заяви народният представител, цитиран от БГНЕС.

Димчо Михалевски съобщи информация, получена в БСП от хората в Родопите, които били задължени да се съобразят с призива.

„Единственият и основно заподозрян като оперативен ръководител е министър Мирослав Найденов, разбира се“, продължи депутатът.

„Мисля, че не се съмнявате в това, след като оня ден той призова чрез вас (медиите – бел. ред.) да се вдигнат българските общини и те след един час излязоха с решение на Управителния съвет“, подчерта Димчо Михалевски.

По думите му оставката на земеделския министър вече е банална тема и затова социалистите се обръщат към самата власт, настоявайки да премахне това „противоречие в отношенията с гражданското общество“.

#Димчо Михалевски #Закон за горите #Коалиция за България #контрапротест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници