Салма Хайек отказва пластични операции, иска "естествено остаряване"

Салма Хайек отказва пластични операции, иска "естествено остаряване"
Източник: Модный Петербург
A A+ A++ A

Салма Хайек, която украси корицата на пролетното издание на DuJour, разкри пред списанието, че никак не се притеснява от старостта. Актрисата защити естественото остаряване, като заяви, че иска да остарее красиво и елегантно – което означава без инжекции, ботокс и пластични операции, предаде Дарик.

„Не вярвам в ботокса. Но правя каквото мога, за да изглеждам добре“, категорична е 50-годишната звезда. „Но съм влюбена в съпруга си и искам един ден да съм симпатична 70-годишна дама, в която той да вижда мен. И да си казва „Да, моето момиче е поостаряло, но все още я има онази нейната красота“.

Звездата от „Десперадо“ е доволна и от факта, че с времето започва да получава и по-различни роли, защото „е скучно винаги да играеш секси мацката“ във филма. „Понякога с възрастта се появяват най-добрите персонажи. Харесва ми да влизам в ролята на майка, ще се радвам да пресъздам и образа на баба. Би било ужасно скучно цял живот да играя ролята на секси мацка. Мисля, че направо бих се гръмнала“, споделя Салма Хайек.

#Салма Хайек

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници