Белафонте отхвърли обвиненията на спайската Мел Би като "неоснователни и неверни"

Белафонте отхвърли обвиненията на спайската Мел Би като "неоснователни и неверни"
Източник: Vesti.bg
A A+ A++ A

Стивън Белафонте, съпругът на бившата спайска Мел Би, отхвърли "енергично" обвиненията ѝ, че я е тормозел, които тя отправи срещу него, след като поиска развод, съобщи Фимейл фърст. След като подаде документите за развод, Мел Би поиска и ограничителна заповед срещу 41-годишния продуцент. Той обаче заяви, че обвиненията ѝ са "възмутителни, неоснователни и неверни", предаде Дарик.



Адвокатите на Стивън Белафонте обвиниха също Мел Би, че не иска да приключи връзката приятелски. Според клиента им обвиненията целят да прикрият действията на певицата по време на връзката им и тя го очерня, за да има предимство за попечителството над детето и при решаването на финансовите въпроси.

Мел Би, чието пълно име е Мелани Браун, и Белафонте сключиха брак през 2007 г. и имат едно дете - петгодишната Мадисън. Певицата иска съвместно попечителство над детето и настоява съдът да няма право да присъди издръжка на Белафонте.

Мел Би и Стивън Белафонте имат предбрачно споразумение и затова той не може да получи половината от богатството й при развода. Максималната сума, на която Белафонте може да се надява, е пет милиона британски лири. Състоянието на Мел Би се оценява на 48 милиона лири.

#Мел Би #Стивън Белафонте #продуцент

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници