Иззеха нелегални стоки за над 170 000 лв. във Варна

Иззеха нелегални стоки за над 170 000 лв. във Варна
Снимка: Pixabay
A A+ A++ A

Стоки за над 179 000 лева са иззети при специализирана операция в магазин за дрехи и аксесоари във Варна. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Варна, пише Агенция "Фокус". На 12 май в търговски обект на ул. "Мусала" 4 служители на отдел „Икономическа полиция“ при ОДМВР – Варна, са проведели специализирана полицейска операция за установяване и документиране на престъпления против интелектуалната собственост.

В хода на операцията са установени различни стоки -дрехи, чанти, куфари и колани, на различни търговски марки без необходимата документация за изрично съгласие от страна на притежателя на съответните марки. Иззетите стоки са на обща стойност около 179 500 лв. Образувано е досъдебно производство срещу съдържателката на търговския обект – 36-годишна жена от Плевен, неизвестна на МВР. За случая е уведомен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

При друга специализирана операция в търговски обекти в Централен кооперативен пазар във Варна са иззети стоки за 15 000 лв. Образувани са досъдебни производства срещу съдържателите на търговските обекти – една жена и двама мъже. Тримата не са известни на органите на реда. За случаите е уведомен прокурор от Районна прокуратура – Варна

#Варна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници