Кулма: ЦСКА е най-подготвен да стане шампион този сезон

Кулма: ЦСКА е най-подготвен да стане шампион този сезон
Източник:Youtube
A A+ A++ A

"ЦСКА е най-подготвен да стане шампион този сезон". С тези думи крилото на "армейците" Густаво Кулма демонстрира увереност във възможностите на отбора, пише Sporta.bg

"Изхвърлянето от Европа беше удар по нашата психика, но смятам, че сме готови да дадем всичко в шампионата. Отборът завърши много добре първенството. Записахме силни мачове, спечелихме убедително последните две дербита с Левски. И сега сме страшно мотивирани за следващия сезон, в който очакваме да донесем титлата на феновете. Мисля, че този шампионат ще бъде нашият".

"В момента имаме голям отбор, в който вече има и постоянство. Двама-трима играчи предвождат отбора, те са добре познати в България. Говоря за Манолев - страхотен играч, който ни сплотява, както и Бодуров, който е с много голям опит. Те двамата помагат на отбора да израства", обяви Кулма пред BiT. "В България трябва да имаш много добра физика и мощ. Този сезон мисля, че ние сме най-добре подготвени и ще атакуваме титлата. Най-сладката ми победа беше тази срещу Левски в последното дерби (3:0), когато аз вкарах един от головете", добави Кулма.

#ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници