Откриха оръжието, с което се е самоубил бизнесменът от Пловдив

Откриха оръжието, с което се е самоубил бизнесменът от Пловдив
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Намерено е оръжието, с което се е самоубил бизнесменът Даниел Божилов в Пловдив миналата седмица. Това каза на пресконференция главният секретар на МВР Младен Маринов. Бивш военен е откраднал пистолета от местопрестъпление , информира ДАРИК.
43-годишният бизнесмен Данаил Божилов бе открит мъртъв в парк „Лаута“ на 26 юли. Дни по-късно стана ясно, че става въпрос за самоубийство, но оръжието не бе намерено.
 

На специалната пресконференция на Областната дирекция на МВР и Окръжната прокуратура в Пловдив, на която присъства и главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов, бе обявено, че всички доказателства и резултати от експертизи вече с категоричност сочат, че става въпрос за самоубийство. Оръжието е било откраднато от местопрестъплението от 74-годишния бивш военен Симеон Стоев, който имал склонност към вещомания, разкриха разследващите.


Има свидетели, които са видели 74-годишния мъж да се навежда и да взима нещо, докато е установявал дали е жив бизнесменът Данаил Божилов. Вече са готови и резултатите от натривките по ръцете на самоубилия се бизнесмен, както и на бившия военен, според които оръжието безспорно е било откраднато от Стоев.
 
Полицията е направила обиск в дома му и оръжието е било иззето. Обискът е осъществен 5 дни след самоубийството.

#оръжие #бизнесмен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници