„Левски“ привлича публика за Лига Европа с евтини билети

„Левски“ привлича публика за Лига Европа с евтини билети
Целта на клуба е да привлече по-голяма подкрепа от своите привърженици на стадион „Георги Аспарухов“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Левски" ще пусне евтини билети за мачовете си от предварителните кръгове на Лига Европа, заяви финансовият директор на сините Константин Баждеков, но без да съобщи конкретни цени.

Целта на клуба е да привлече по-голяма подкрепа от своите привърженици на стадион „Георги Аспарухов“.

„Левски“ ще започне участието си в турнира от втория предварителен кръг с победителя от двойката между босненския „Сараево“ и малтийския „Хибърниънс“.

Във вторник „Левски“ е заявил началния час на домакинството си в първия мач – 20:30 часа на 19 юли.

„Цените са ясни, но изчакваме да видим все пак с кого ще играем. Билетите няма да бъдат скъпи. Разчитаме като за първи мач да съберем повече публика. Освен това пуснахме в продажба абонаментните карти. А те включват и предварителните кръгове за Лига Европа“, обясни Константин Баждеков пред „Стандарт“.

Той допълни, че към този момент сините все още нямат получено предложение от българска телевизия за правата за мачовете от Лига Европа. Телевизионните права на „Левски“ са собственост на SportFive.

„Компанията се занимава с този въпрос. Тя държи правата и на „Сараево“, който е сочен за фаворит срещу малтийците“, каза още Константин Баждеков.

В момента сините са на подготовка в Австрия. Те ще научат името на първия си съперник в евротурнирите на 12 юли, когато „Сараево“ и „Хибърниънс“ ще изиграят втория мач помежду си.

#Константин Баждеков #Лига Европа #„Левски“

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници