Къде няма да има вода в София на 31 август

Къде няма да има вода в София на 31 август
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

На 31 август 2017 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Сливница“ жк. „Зона Б-3“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул. „Сливница“ от ул. „Антим I“ до бул. „Христо Ботев“
по ул. „Софроний Врачански“ от бул. „Сливница“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, информира ДАРИК.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Антим I“ ъгъла с ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ .
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 31 август 2017 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на  ул. „Живко Николов“ кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Живко Николов“ от ул. „Каймакчалан“ до ул. „Марагидик“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:  : ул. „Каймакчалан“ ъгъла с ул. „Живко Николов“ .
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

#София #вода

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници