Влиза в сила забраната за движение на камиони по пътищата

Влиза в сила забраната за движение на камиони по пътищата
Ограничението ще бъде в сила до 30 септември 2012 година за последния работен ден и за последния почивен ден от седмицата. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Забрана за движение на тежкотоварни автомобили влиза в сила от 16:00 часа до 22:00 часа в петък.

Забраната се отнася за последния работен ден и за последния почивен ден от седмицата и засяга тежкотоварни автомобили, включително с ремаркета и полуремаркета, с повече от две оси, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника по републиканската пътна мрежа, припомнят от МВР.

Ограничението важи за: Автомагистрали; Пътища I-ви клас; Пътища II-ри клас в участъците ІІ-55 Дебелец - Гурково, ІІ-66 Стара Загора - Сливен, ІІ-99 Бургас - Царево, ІІ-11 и ІІ-15 Оряхово - Мизия, ІІ-86 Пловдив - Смолян, ІІ-19 Симитли - Гоце Делчев, ІІ-18 Околовръстен път София, ІІ-29 Добрич - границата с Румъния.

Забраната не важи за автомобили, превозващи бързо развалящи се хранителни продукти на температурен режим и живи животни.

Ограничението ще бъде в сила до 30 септември 2012 година за последния работен ден и за последния почивен ден от седмицата.

Освен това, заради високите температури е въведена забрана за движение на тежкотоварни автомобили над 20 тона на територията на област Велико Търново и област Благоевград, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура".

#тежкотоварни автомобили #забрана за движение #Велико Търново #Благоевград #Агенция „Пътна инфраструктура"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници