Откриха саксии с марихуана в Димитровград

Откриха саксии с марихуана в Димитровград
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Срещу 40-годишен димитровградчанин е образувано досъдебно производство за съхранение на дрога. Вчера криминалистите са проверили дома му на улица „З.Стоянов“ и са открили 3 саксии. Във всяка е имало засято растение от рода на конопа с размери между метър и метър и половина, съобщава ДАРИК.

През почивните дни криминалистите са иззели още 0,54 грама канабис от 36-годишен мъж, живеещ на улица „З.Зограф“. Те са обискирали мъжа след сигнал за семеен скандал. По същото време в Любимец е проверен частен дом на улица „Тракия“. В жилището, обитавано от 16-годишна девойка е намерена цигара със суха листна маса с тегло 0,3 грама - марихуана, заради което е започнало бързо производство.


Хасковските полицаи също са регистрирали бързо производство за наркотик. Автопатрул е спрял за проверка в жк“Бадема“ Ауди А4, шофирано от 25-годишен младеж. В дрехите му е открито пластмасово топче, съдържащо 7 зелени таблетки – екстази. Открита е и бучка завита във фолио – амфетамин.Младежът е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници