Без зони за платено паркиране в София и днес

Без зони за платено паркиране в София и днес
A A+ A++ A

Усложнение остава обстановката в столицата поради снега и студа. Кметът на София Йорданка Фандъкова съобщи, че и днес зоните за платено паркиране няма да работят заради невъзможността да се почистят всички паркоместа. Очакват се и закъснения при движението на градския транспорт.
 
Хората, които ще излизат с автомобилите си, да се съобразят с пътната обстановка, призова тя.Почистват се спирки, продължава почистването на подлези, почиват се и тротоари. "Не се очаква да вали сняг през деня, но ще продължи тази усложнена обстановка. Довечера отново се очаква да вали", напомни градоначалникът. И днес зоните за платено паркиране няма да работят заради невъзможността да се почистят всички паркоместа, каза още Фандъкова.

И вчера се е работело по почистването на основни улици в кварталите, така ще бъде и днес, категорична е Фандъкова. "Знаете, че не е възможно навсякъде да бъде почистено", каза кметът. Тя подчерта, че докато вали сняг, приоритет са улиците, по които се движи градският транспорт. С увеличаване на трафика в столицата се очакват и закъснения. Важното е, че навсякъде градският транспорт се движи, подчерта Фандъкова.
 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници