Съселяните на шофьора на взривения автобус в шок от случилото се

Съселяните на шофьора на взривения автобус в шок от случилото се
До момента нито една държавна институция не е предложила на семейството специализирана помощ от психолози, за да могат хората да преодолеят мъката от загубата на техния син, баща и родственик. Снимка: Дарик
A A+ A++ A

Шофьорът на взривения на бургаското летище автобус Мустафа Кьосев е от благоевградското село Юруково, жителите на което са в шок от вестта за смъртта му.

Хората са излезли по улиците и коментират помежду си вчерашната терористична атака, угрижени и недоумяващи, че смъртта може да покоси нищо неподозиращи невинни хора като техния съселянин, предаде БНР.

Емине Еланска, кметица на родопското село, разположено на няколко километра от Якоруда, посреща хората, дошли да почетат паметта на Мустафа пред родната му къща или да изразят съпричастността си към семейството.

Според нея в селото и общината ще бъде обявен еднодневен траур, когато стане ясно кога ще бъде погребението на загиналия шофьор.

Близките на Мустафа Кьосев са в Бургас, за да приберат тленните останки на роднината си. Той оставя млада жена вдовица и 10-годишно момиченце сираче.

До момента нито една държавна институция не е предложила на семейството специализирана помощ от психолози, за да могат хората да преодолеят мъката от загубата на техния син, баща и родственик.

#близки #шофьор #взривен #автобус #Бургас #терористичен атентат #атентат #Юруково #Трагедия в Бургас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници