Борисов към министрите: Пощада за никого няма да има

Борисов към министрите: Пощада за никого няма да има
„Така че си дръжте хората изкъсо, много бъдете дисциплинирани и стриктни, защото пощада за никого няма“, заканва се премиерът. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Премиерът коментира случая с бившия вече депутат от ГЕРБ Димитър Аврамов и добави, че и двама „служители на БОП, които също искаха пари“, са били засечени и арестувани във вторник.

„Предупреждавам ви, че много внимателно наблюдавам, само да чуя някъде, че се говори... Така че си дръжте хората изкъсо, много бъдете дисциплинирани и стриктни, защото пощада за никого няма“, предупреждава Бойко Борисов министрите си по време на заседанието на Министерския съвет в сряда, сочи стенограмата.

„Знаете ли колко е трудно да се дебнат „колеги“, защото знаят мероприятията, знаят как действат службите, ослушват се, защото знаят, че са гузни. И примерно това е сто пъти по-трудно да хванеш такива хора, отколкото обикновен престъпник. А и малко да ви развеселя, те самите си правят външно наблюдение на себе си, за да се пазят от колегите. Работихме доста активно, но тогава и на Цветанов му казах – хората ще разберат, арестувайте, за да знаят, че пощада за никой няма. Това трябва да се знае“, подчертава премиерът в края на заседанието.

#Бойко Борисов #премиер на България #Министерски съвет #заседание #министри #Димитър Аврамов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници