HTC Desire HD все пак остава без Android 4.0

HTC Desire HD все пак остава без Android 4.0
A A+ A++ A

Поредните новини около това дали HTC Desire HD ще получи ъдпейт до Android 4.0 или не ни напомнят донякъде на ситуацията с HTC Desire преди година. Тогава компанията първоначално заяви, че ще осигури обновяване на софтуера до Android 2.3, после реши да не го прави, а след това, заради натиск от потребителите, все пак осигури такъв ъпдейт. Сега положението с HTC Desire HD е подобно.

Първоначално смартфона влизаше в плановете за тайванците за обновяване до Android 4.0, но през последните дни се появи информация, че такъв ъдпейт няма да има. HTC се намеси, за да успокои потребителите, като първо заяви, че продължава работата по обновяването, а след това предпазливо уточни, че разглежда вариантите дали такова може да бъде осигурено.

За жалост последните новини не са добри. HTC обнови информацията за ъпдейтите до Android 4.0 в блога си и от нея разбираме, че след продължително тестване, компанията е установила, че Desire HD работи най-добре със сегашните версии на Android и HTC Sense, които използва. Като следствие от това официален ъпдейт за телефона няма да има. Миналогодишната ситуация с Desire ни научи, че всяко решение за обновяване на софтуера е предпоследно и нещата все още могат да се променят. Особено под натиска на потребителите.

http://blog.htc.com/2012/03/ics/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите