Арестуваха съседи, замеряли се с тухли в Асеновград

Арестуваха съседи, замеряли се с тухли в Асеновград
A A+ A++ A

Четирима участници в междусъседско сбиване на ул. "Росица" в Асеновград са задържани, съобщиха от полицията. Сигнал за възникналия скандал между представители на две фамилии бил подаден около 22 часа снощи на тел. 112. По първоначални данни малко преди това братя на 34 и 24 г. се черпели с алкохол в двора си, когато тяхна 33-годишна съседка им направила забележка да не вдигат шум.

Мъжете реагирали с обиди и заплахи и хвърлили срещу жената тухла, при което в нейна защита се намесили роднини, на 35 и 29 г.

Двете групи взаимно започнали да се замерват с твърди предмети, но в резултат на незабавната намеса на екипи от районното управление и колегите им от сектор "Специализирани полицейски сили" конфликтът бил предотвратен, без да има сериозни последствия. Пострадалата жена е настанена в болница с травма на рамото.

При огледите са установени счупвания на два прозореца и врата на жилищата на враждуващите семейства. Спрямо четиримата мъже е взета 24-часова мярка за неотклонение. Допълнителна справка показала, че всички те са с криминални прояви и осъждани.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници