Засилено е полицейското присъствие по пътищата, водещи към границата ни със Сърбия

Засилено е полицейското присъствие по пътищата, водещи към границата ни със Сърбия
A A+ A++ A

Засилено е полицейското присъствие по пътищата, водещи към границата ни със Сърбия, съобщиха от пресцентъра на МВР. С оглед интензивния трафик на транзитно преминаващите през страната чужденци екипи ще бъдат разположени по автомагистралите „Марица“ и „Тракия“ и пътя София-Калотина.

„Пътна полиция“ предприема допълнителни мерки заради засиления трафик на транзитно преминаващи чужди граждани от южната ни граница към западната. Поради тази причина засилено ще е присъствието на екипите по пътя от ГКПП „Капитан Андреево“, автомагистрала „Марица“, автомагистрала „Тракия“ и път I-9 (София-Калотина).

Остава в сила и засиленото полицейско присъствие по основните пътища на страната, тъй като периодът съвпада с отпуските у нас и интензивното пътуване от и към Черноморието ни.

Интензивен е трафикът на ГКПП „Капитан Андреево“ и „Дунав мост“-Видин на изход за товарни автомобили, съобщиха от пресцентъра на ГД „Гранична полиция“. На българо-сръбската, българо-македонската и на българо-гръцката граница трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Със заповед на Агенция „Пътна инфраструктура“ днес за времето от 16.00 до 20.00 часа се спират товарните автомобили, движещи се в посока Бургас-София. Подобно ограничение ще има и на автомагистрала „Марица“ за времето от 16.00 до 20.00 часа в посока Свиленград-автомагистрала „Тракия“. На автомагистрала „Струма“ движението на товарни автомобили ще е ограничено за времето от 10.00 до 14.00 часа в посока п. в. Даскалово-автомагистрала „Тракия“.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници