Има ли напрежение в кабинета "Борисов 3"?

Има ли напрежение в кабинета "Борисов 3"?
A A+ A++ A

Социологът Кольо Колев и политологът Страхил Делийскин коментираха в студиото на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR какво ще се случи днес на коалиционният съвет между ГЕРБ и Патриотичния фронт, на който ще се обсъждат трите министерски оставки на Николай Нанков, Ивайло Московски и Валрнтин Радев след жестоката катастрофа на пътя убиец край Своге.

„Напрежение има“, смята Делийски, а Кольо Колев дори заяви: „Кабинетът виси на косъм. „Трудно се балансира ситуацията, в която се намира този кабинет“, обясни политологът Делийски и добави, че все по -видно става, че дневният ред на Бойко Борисов е един, а на парламентарната група е друг.

Делийски смята, че наистина „нещата стават сложни“. „Примерно поведението на Волен Сидеров и на Валери Симеонов е мотивирано от взаимоотношения, които ние не знаем, те не са политически“, обясни той.

„Има нещо доста притеснително в тази ситуация и то е, че правителството заминава себе си и публиката с технологията на оставането на власт, но гражданите не се интересуват толкова от това как се пази властта, а по-скоро се интересуват какво се случва в тази власт“, заяви още Делийски.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници