Откриват Благотворителен базар на Международния женски клуб – София на 2 декември.

Откриват Благотворителен базар на Международния женски клуб – София на 2 декември.
A A+ A++ A

Ежегодния Благотворителен базар на Международния женски клуб – София ще бъде открит на 2 декември в 9 часа. Събитието ще се проведе в Интер Експо Център и ще продължи до 19 часа, пише Столица.бг

В 9 часа започва официалната церемония по откриването на Базара, който е подкрепен от столичния кмет Йорданка Фандъкова. Почетни гости на събитието ще бъдат 21 дами, ръководители на дипломатически представителства на чуждестранни страни у нас. Сред тях са: посланичките на Република Индонезия, Унгария, Азербайджан и други. Някои от най-обичаните български изпълнителки ще представят свои песни на базара – Рут Колева, Веси Бонева, Поли Генова и др. От 17:00 до 19:00 ч. Софийският духов оркестър, Детска танцова школа „Севдице“ и  изпълнителят на немски шлагери Армин Ян Хофман също ще бъдат част от развлекателната програма на Базара.

60 държави от цял свят ще се включат в събитието тази година. Уникални ръчно изработени сувенири и облекла, храни характерни за всяка държава и различни култури ще видят посетителите на благотворителния базар.

Държави като Ватикана, Гватемала и Монако ще се включат за първи път на тазгодишното издание. Събраните средства от събитието ще бъдат дарени за различни социални каузи. Билетите за посещение на инициативата са по 6 лв., а за студенти и пенсионери са по-евтини – по 2 лв. Предлага се и комбиниран билет за семейства на цена от 14 лв., както и дарителски билет на стойност от 25 лв.

Това ще е 24-ят Благотворителен базар на женцкия клуб.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници