Учител от Сандански с голи снимки. "Изградил съм добро име"

Учител от Сандански с голи снимки. "Изградил съм добро име"
A A+ A++ A

Преди седмица Карамфил Божиков печели конкурса за преподавател по музика в училище в Сандански. 10 години по-рано обаче професионалната му кариера върви в съвсем различна посока.

Като прохождащ певец и млад футболен талант, той получава предложение да рекламира по нестандартен начин тогавашното издание на фестивала "Пирин Фолк", разказва Нова.

 

Божиков се съгласява да заснеме гола фотосесия. На снимките учителят по музика е само по футболна топка.

Днес кадрите са навсякъде в мрежата, а коментарите често са цветущи. Божиков се е примирил, че това ще го преследва винаги. Но е сигурен, че няма да е пречка за часовете по музика. 

"Не мисля, че децата ще ми се подиграват. Мисля, че съм си изградил добро име и тези снимки са в миналото. Така че не виждам да има някакъв проблем", коментира Карамфил Божиков.

Директорът на училището не смята да търси друг учител, защото вярва, че в клас господин Божиков ще научи децата на музика.

"Не мисля, че снимки с 10-годишна давност биха могли и би трябвало да влияят върху професионалното развитие на един млад човек”, заяви директорът на ОУ "Христо Ботев" Румен Сидеров.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници