НДСВ се разсърди на Кунева за „откраднати" общински съветници

НДСВ се разсърди на Кунева за „откраднати" общински съветници
Учредителното събрание на Движение "България на гражданите" на Меглена Кунева се състоя на 1 юли 2012 г. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

НДСВ излезе с призив за почтеност към Меглена Кунева по повод присъствието на общински съветници от НДСВ в партията „България на гражданите".

НДСВ искат Кунева да помоли всички членове на партията „България на гражданите", които са общински съветници от листата на жълтите, да напуснат.

„Меглена Кунева все още има някаква възможност да се откаже от съмнителните предимства, които предоставя този порочен стил на най-амбициозните лидери. Все още има шанс да отхвърли подозрението, че формира уж нова партия на основата обаче на ренегатството и политическото номадство", посочват от НДСВ.

„В противен случай ще приемаме нейните заявки като обикновено лицемерие, експлоатиращо неинформираността на българските граждани, се казва в съобщение до медиите", добавят от жълтата партия.

„Ще бъдем конкретни и ще назовем имена на хора, които благодарение на НДСВ заемат пропорционалните партийни постове на общински съветници (не става дума за мажоритарно избраните кметове на населено място): Даниела Русева – избрана в общинския съвет на Шумен от листата на НДСВ, Димитър Палагачев – избран в общинския съвет на Смолян от листата на НДСВ, както и неколцина други", посочват от НДСВ.

От царската партия се определят и като изконен „противник на политическото номадство, чиито грозни прояви виждаме и днес, в 41-ото народно събрание."

„Не оцелява ли, впрочем, и правителството на Б. Борисов с помощта на номади-приспособленци?" питат в заключение от НДСВ.

#ДБГ #НДСВ #Меглена Кунева #България на гражданите #общински съветници

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници