Продължава издирването на изчезналото дете от село Равнец

Продължава издирването на изчезналото дете от село Равнец
A A+ A++ A

Продължава издирването на 2-годишния Юлиян  Митков от бургаското село Равнец. Последно момченцето е видяно в неделя вечерта около 18,30 ч. в района на лозов масив в края на населеното място.

“Колкото и да ни се иска, към момента няма никаква промяна на ситуацията и издирването на детето продължава“, бе краткият коментар на кметът на Равнец Христо Колев.

„За съжаление няма никаква промяна. Няма резултат от действията до момента. Детето не е намерено от неделя вечерта (вчера), продължаваме и днес“, добави той.

Юлиян Иванов Митков (Онур) е на 2 години и половина, бил е облечен със светла връхна дреха с дълъг ръкав. Той има лек дефект при придвижване, изразяващ се във влачене на единия крак.

Детето е било в района на лозов масив около селото заедно със свои близки на рожден ден, чието отпразнуване се е осъществило в стопански двор, разположен в края на населеното място.

От полицията призоват всички, които имат някаква информация за Юлиян, да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите