Цветанов: Спортът е противодействие на престъпността сред младите

Цветанов: Спортът е противодействие на престъпността сред младите
Цветанов изтъкна, че МВР подпомага много от големите спортисти на България. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Спортът има много важна роля сред младите като средство за намаляване на престъпността, заяви във Варна министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Вицепремиерът беше във Варна, където министър-председателят Бойко Борисов обяви „Пристанище Варна" ЕАД за спонсор на баскетболния отбор „Черно море".

„Всяка инвестиция в детския, аматьорския и професионалния спорт ще има многократна възвръщаемост занапред," категоричен бе Цветан Цветанов, цитиран от „Фокус".

„Правителството ще продължи да инвестира в българския спорт и за в бъдеще. Само по този начин младото поколение ще се занимава със спорт и децата ще се изграждат като добри граждани на България," заяви още вътрешният министър.

Според него спортът е най-доброто противодействие на престъпността и наркотиците сред младото поколение. Той обясни, че след една година в България много спортни бази ще бъдат модернизирани.

Цветанов изтъкна, че МВР подпомага много от големите спортисти на България. Надеждата му е, че занапред водещите състезатели ще продължат да прославят България.

#Цветан Цветанов #спорт #Варна #МВР #Олимпиада

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници