Част от София без вода на 14 август

Част от София без вода на 14 август
Снимка: Импакт прес груп
A A+ A++ A

Част от София ще остане без вода във вторник, 14 август, съобщиха от „Софийска вода".

Причината е направа на връзка на уличен водопровод по ул. „Триадица" Център. От 9:00 до 21:00 часа на 14 август (вторник) се налага да бъде спряно водоподаването на клиентите на дружеството, живеещи в района на бул. „Княз Александър Дондуков", ул. „Веслец", ул. „Искър", бул. „Княгиня Мария Луиза".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Триадица" №4.

В същия ден заради изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Царевец" в жк „Надежда 3" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Бели Дунав", бул. „Ломско шосе", ул. „Кирил Дрангов", ул. „Хан Кубрат" и всички жилищни блокове в карето.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени в жк „Надежда 3" пред магазин „Фантастико"; на кръстовището на ул. „Христо Силянов" и ул. „Възрожденска" пред VIII  ДКЦ.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове по ул. „Васил Кънчев" в кв. „Хаджи Димитър" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа във вторник на клиентите на „Софийска вода" в района на ул. „Васил Кунчев", ул. „Резбарска", ул. „Владимир Вазов". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа водоноски ще има на кръстовището на ул. „Ангел войвода" и ул. „Проф. Иван Шишманов".

В този ден от 9:00 до 21:00 часа няма да има вода и на ул. „Кумата", ул. „Радецки", ул. „Асен Георгиев" заради отстраняване на авария на уличен водопровод по ул. „Кумата" в кв. „Киноцентър". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на кръстовището на ул. „Кумата" и ул. „Севастократор Калоян".

#София #ВиК #Софийска вода #водоподаване #режим на водата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници