Борисов разпореди да се вземат предпазни мерки срещу СПИН/БСП

Борисов разпореди да се вземат предпазни мерки срещу СПИН/БСП
Премиерът на България и председател на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е разпоредил на Изпълнителната комисия да изработи правила, които да бъдат изпратени на всички структури на ГЕРБ в страната с указания как членовете на партията да се предпазват от СПИН/БСП.

„Разпоредил съм на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и на заместник-председателя на партията Цветан Цветанов да изработят и изпратят окръжно по всички структури на ГЕРБ писмо, в което да се разяснява на членовете на партията как да се предпазват от СПИН/БСП”, заяви Бойко Борисов пред информационна агенция „Фокус”.

„Много е важно да се избягват всякакви контакти и да се вземат всички предпазни мерки, за да се избегне зараза със СПИН/БСП. Особено след станалите обществено достояние саморазкрития, които говорят за напреднало заболяване и деформации в тази партия, въпреки напредналата й 100-годишна възраст”, каза още Борисов.

Интервю на секретаря по медийната политика на БСП Антон Кутев, в което сравнява партията БСП със СПИН, предизвика в петък остра реакция на негови съпартийци, припомня агенция „Фокус”.

Скандалът стана в отсъствието на лидера на партията БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев, който е на посещение в Литва.

В изявление, изпратено до медиите, депутатът от БСП Корнелия Нинова призова колегата си Антон Кутев да се извини за сравнението, че БСП е като СПИН и да се оттегли от политиката.

#ГЕРБ #Бойко Борисов #СПИН #БСП #Цветан Цветанов #вътрешен министър #Антон Кутев #Сергей Станишев #Корнелия Нинова #Литва

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници