(ВИДЕО) Бг кеч звездата с рога Александър Русев изскочи от сватбена торта и преби любовника на жена си! Лесбо страсти белязаха събитието

(ВИДЕО) Бг кеч звездата с рога Александър Русев изскочи от сватбена торта и преби любовника на жена си! Лесбо страсти белязаха събитието
A A+ A++ A

Българската звезда в кеча зад Океана - Александър Русев, сътвори невиждано шоу. Известният като луд фен на Локо Пловдив здравеняк се бе скрил в сватбената торта по време на церемония. Всъщност, на събитието съпругата на Русев - русата фурия Лана, трябваше да каже заветното "Да" на новия си възлюбен - Боби Лешли. 

Чернокожият кечист и Лана тъкмо се готвеха да се врекат, когато изневиделица се появи сексапилната Лив Морган. Кечистката се обясни в любов на Лана, а публиката ахна. Оказа се, че между двете е имало интимни лесбо-ласки. Лана обаче не отвърна на чувствата на Лив и дори се хвърли да я бие. Двете се вкопчиха в жесток женски бой и едва бяха разтървани.Когато страстите се поуталожиха церемонията можеше да продължи. Вместо това обаче дойде мигът на Русев.

Пловдивчанинът изскочи от сватбената торта и пречука от бой Боби Лешли, който му открадна жената. Не се зане как ще продължи сапунката в кеча, който следят стотици милиони по света.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници