Коронавирусът убива и млади! Италия плаче за 32-годишния барман Фабрицио

Коронавирусът убива и млади! Италия плаче за 32-годишния барман Фабрицио
A A+ A++ A

В Италия миналата нощ регистрираха най-младата жертва на вируса-убиец. 32-годишният Фабрицио Маркети е издъхнал в болница, а черната вест е водеща на Ботуша. Момчето е работило като барман в си град Нова Миланезе, провинция Брианца. Явно COVID-19 води до фатален изход и при много млади хора. 

В малкото градче Сереньо, откъдето е родом Фабрицио, са в шок. Хората там описват младия мъж като много енергична и обичаща живота личност. Работил е в бар "Вертуа", пишат издания в Италия .

Съобщава се, че преди няколко месеца Фабрицио е бил на екскурзия в Куба, а след като се завърнал в Италия се оплаквал дълго време от здравословни проблеми, чиито произход не бил изяснен. 

Първоначално Фабрицио мислел, че е заболял от обикновен грип. После обаче симптомте се влошили, вдигнал над 39 градуса температура. Личният му лекар посъветвал родителите му да се обадят на националния безплатен номер за коронавирус. Изпратена била специална линейка, която откарала момчето в болница.

Имало момент, когато той се почувствал добре, но впоследствие състоянието му се влошило драстично. 

"Майката на Фабрицио плаче, че не е успала да види и да се сбогува със своя син. Сега тя, съпругът й, сестрата на Фабрицио и мъжът й са в изолация, за да се проследи дали не са заразени. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници