Божков сложи край на гласуването за политическия му проект: „Българско Лято“ започва от утре

Божков сложи край на гласуването за политическия му проект: „Българско Лято“ започва от утре
A A+ A++ A

“Ще ме подкрепите ли за нов политически проект?" С този въпрос и два възможни отговора - да и не, предизвика от профила си в социалните мрежи бизнесмена Васил Божков, който е с 11 обвинения и разследван по второ досъдебно производство за още 7 тежки престъпления и се укрива в Обединените арабски емирства.

Въпросът бе анонсиран още в неделя с друг пост: "Преди 30 години един милион българи излязоха и промениха историята. Благодаря ви за подкрепата, пожеланията и сигналите. Хунтата продължава да граби. Прокуратурата им помага. Политиците мълчат. Институциите бездействат. Време е властимащите да се осъзнаят и да понесат последствията от действията си. Утре ще ви задам въпрос, на който вярвам, че ще отговорите", написа вчера Божков и така намекна за днешния въпрос. Анкетата е отворена за гласуване една седмица.

Крайната дата дойде и бизнесменът показа резултатите

Ето какво написа във ФБ: 
 
Благодаря ви за гласуването.  Резултатите от него показват необходимостта хунтата да бъде спряна и да бъде потърсена отговорност за действията и бездействията й.  Проект  „Българско Лято“ започва от утре. 
#БъдетеЗдрави
PS: Знам, че очаквате още доказателства. Целта ми не е да създавам зрелища, а отговорните да  получат заслуженото си. За това ще предоставя доказателствата там, където няма да бъдат пренебрегнати, унищожени и потулени.
 
 
Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници