Ремонти затварят временно участъци от „Хемус" и „Тракия"

Ремонти затварят временно участъци от „Хемус" и „Тракия"
Временни ограничения на движението са въведени по магистралите „Хемус" и „Тракия", съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура". Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Временни ограничения на движението са въведени по магистралите „Хемус" и „Тракия", съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура".

На магистрала „Тракия" ограниченията са в област Пазарджик от 75 до 80 км ляво посока София. Там се извършва косене в средната разделителна ивица.

На „Хемус" в област Варна се прави рехабилитация на естакада „Девня". Там е затворено лявото платно от пътен възел „Суворово" до пътен възел „Неофит Рилски". Движението е пренасочено по път I-2 Русе-Варна.

В област Шумен от пътен възел „Каспичан" до пътен възел „Ветрино" е затворено дясното платно. Движението е пренасочено по път I-2 Русе-Варна през Нови пазар-Ветрино и по път III-208 „Ветрино-Провадия" до пътен възел „Ветрино" до 30 ноември.

В Пловдив от 7 до 9 септември възловото кръстовище на бул. „Шести Септември" и бул. „Цар Борис Трети Обединител", известно като Чифте баня, ще бъде затворено за всички автомобили.

В тази връзка се променят и маршрутите на 15 линии от вътрешноградския транспорт, които минават през него и тунела. Причината за това е планираният ремонт на бул. „Шести септември".

#магистрала „Хемус" #магистрала „Тракия" #Агенция „Пътна инфраструктура"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници