Поразяващата уста Вежди

A A+ A++ A

„Министърът на културата Вежди Рашидов със сигурност ще бъде трети, ако сред министрите на ГЕРБ се проведе конкурс „Поразяващата уста".

„Г-н Рашидов трудно може да се пребори и за второто място с вече бившия министър без портфейл Божидар Димитров, който иска да превърне родния си Созопол в „българския Йерусалим". Но със сигурност има запазено място на почетната стълбица на махленското и лишеното от стил политическо бръщолевене. Неадекватното му говорене роди не една и две безсмислици като „българския Лувър" например.”

„Сега г-н Рашидов говори за уредилите си покрай Борисов живота, т.е. за непукизма и приятелските мрежи, толерирани от ГЕРБ, без политически калкулации, по махленски, сякаш се намира в кварталната кръчма. В нея открай време българинът критикува и псува политиците, вдъхновен от „ракийката и салатката."

„Но министърът на културата не може да си позволи подобно поведение. Публичните сцени и журналистическите микрофони не са кръчми, преди да се говори, трябва да се мисли."

Медийният експерт Иво Инджов осъди публичното поведение на министъра на културата Вежди Рашидов и науместните му изказвания.

#Вежди Рашидов #министър на културата #ГЕРБ #Божидар Димитров #Созопол #Йерусалим #Лувър #Иво Инджов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Цитат на деня
Последно от Цитат на деня

Всички новини от Цитат на деня »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници