Палавница! Сузанита правила секс за сефте в 7-и клас

Палавница! Сузанита правила секс за сефте в 7-и клас
A A+ A++ A

В седми клас Сузанита се запознава отблизо със секса! Певицата прави своето сефте едва на 13 години. Пикантните разкрития направи самата Сузанита в интервю в социалната мрежа.

"Не съм спала с много мъже - откровена е щерката на Орхан Мурад. - Малцина могат да се похвалят, че са били с мен в леглото. Бях на 13, когато за пръв път правих секс", обяснява Сузанита.

В момента певицата е сериозно обвързана. Силиконовата бомба има връзка със шампиона по хвърляне на копие Марк Славов.

Певицата не крие, че иска да опита още много неща в секса. Мечтае да пробва тройка. Ала не уточни дали с още една жена, или с двама мъже.

"В живота трябва да се опитат най-различни неща. Трябва да пробвам всичко", категорична е Сузанита, която разкрива, че е била интимна с друга жена. Кога, къде и коя е мадамата, мачкала чаршафите с щерката на Орхан Мурад, певицата не пожела да сподели.

Въпреки че по думите й няма богат опит в леглото, Сузанита е била с доста по-възрастен мъж от нея.

"Беше преди години. Сега той е на 33", признава изпълнителката, като разкрива, че не той е мъжът, отнел девствеността й.

Сузанита говори и за своя зависимост от наркотиците. Заради нея тя бе в клиника в продължение на няколко месеца преди време.

"От април месец не се водя зависима. Много съм добре", каза Сузанита, която загатна, че през лятото ще издаде няколко нови песни.

#сузанита

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници