За по-добро самочувствие заложете на атрактивно бельо

За по-добро самочувствие заложете на атрактивно бельо
A A+ A++ A

Дамското бельо ни гарантира опора и усещане за комфорт през целия ден. Днес вече не е проблем да се намери красиво бельо, което да гарантира и удобство.

Качествените материали и кройки могат да се отразят благоприятно на фигурата ви. Днешният пазар ви позволява да откриете подходящи модели, които да пасват на формите ви, без да губите своята женственост. В допълнение към класическите бикини и сутиени, корсетитеса също много популярни. Модерните кройки и детайли правят съблазнително впечатление, което ще даде сигурно място на корсета, както в сърцето ви, така и в гардероба ви. За да избегнете неприятно прозиране, ви съветваме да изберете тъмно бельо за под тъмните дрехи, и бежово такова за под светлите и белите дрехи. Защо бежово, а не бяло? Белият цвят „блести“ и си личи както под белите, така и под цветните дрехи, докато бежовият се слива с цвета на тялото и остава невидим.

Дързък и женствен продукт

Корсетите определено са алтернатива на сутиена. Носенето на този тип бельо ще ви придаде привлекателност и съблазън, които партньорът ви ще оцени най-много. Можете да избирате от различни материали, кройки и цветове. Удобен е и корсетът, изработен от сатен, който ще бъде удобен под прилепнали рокли.

Корсетите предоставят на женското тяло няколко значителни предимства.

  • Могат да имат лек стягащ ефект, който ще извае фигурата ви визуално.

  • Корсетът можете да комбинирате с прашкижартиери и дълги чорапи. Така ще се сдобиете със секси визия за спалнята, на която любимият няма да може да устои.

  • Ако го съчетаете подходящо, можете да ползвате корсетът като част от аутфита си Например със сако и панталон с висока талия.

  • Той ще подчертае извивките ви и ще ви даде самочувствие.

Помислете и за краката си

Много привлекателна част от дамското бельо са силоновите чорапите и чорапощници, които могат да се носят по различни начини. През зимата ще оцените топлите чорапогащниции, с които носенето на къси рокли или поли през студените дни е безпроблемно. Когато става въпрос за бельо, чорапогащниците са приятен вариант за краката ви. Те са подходящ аксесоар и за вечерни рокли. Внимавайте обаче при избора на мотиви и модел. Ако не искате да изглеждате кичозно, избягвайте смелите животински щампи и броката, които могат да изглеждат доста безвкусно. Ние ви съветваме да заложите на изчистени модели, или такива с леки фигурални мотиви.

Не се страхувайте да покажете извивките си

Красивите женски извивки могат да бъдат подчертани и от модерни и стилни бодита. През студените месеци не е нужно да се притеснявате, че ще изложите кръста и корема на студа и така може да настинете. Благодарение на бодитата можете да забравите за постоянното коригиране на блузата си, тъй като целият ви гръб ще бъде покрит. Това смело бельо може лесно да се комбинира с ежедневни дрехи. Ще откриете бодита в много цветове и кройки. Разнообразието от материи също е голямо, така че можете да откриете както изчистени памучни модели, така и по-елегантни дантелени такива.

Откриването на подходящото бельо ще ви вдъхне увереност. Подбирайки го правилно, винаги ще се чувствате страхотно в собствената си кожа.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници